Ο Κούλθαρντ κάνει “σβούρες” στα 210 μέτρα
Η Red Bull συνέχισε τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά με έδρα το Ντουμπάι, όπου ο πρώην πιλότος της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ έκανε σβούρες με το μονοθέσιο της ομάδας 210 μέτρα από το έδαφος.
Η Red Bull πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας σβούρες με το μονοθέσιο στην Ινδία, με την FIA να της επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο για το εν λόγω περιστατικό.
Οι πανηγυρισμοί των “κόκκινων ταύρων” συνεχίστηκαν και στο Ντουμπάι, με τον πρώην πιλότο της Williams, της McLaren και στη συνέχεια της Red Bull να κλέβει την παράσταση με τα γνωστά “ντόνατς” ή αλλιώς σβούρες που έκανε στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου “Burj Al Arab” περίπου 210 μέτρα από το έδαφος.