5η αγ.: Δεύτερη νίκη για τη Μπανταλόνα, άνετα η Καχασόλ
Η ομάδα από τη Βαρκελώνη κατάφερε να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά φέτος, και να βελτιώσει κάπως την κακή βαθμολογική της θέση. Άνετη νίκη για την Καχασόλ επί της Μανρέσα.
Η νίκη επί της Εστουδιάντες έδωσε ανάσα στη Μπανταλόνα που φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο μακριά από τα μεγαλεία των περασμένων ετών. Οι Καταλανοί νίκησαν τους “φοιτητές” με σκορ 74-71, κάτι το οποίο κάνουν μόλις για δεύτερη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Ντέρικ Ομπασοάν και ο Που Τζέτερ με 18 και 13 πόντους ηγήθηκαν των προσπαθειών των Καταλανών, ενώ ο Λουίς Φλόρες με 17 πόντους ξεχώρισε για την ομάδα της Μαδρίτης.
Η Καχασόλ νίκησε τη Μανρέσα στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πολ Ντέιβις να κάνει όργια, πετυχαίνοντας 21 πόντους και μαζεύοντας 22 ριμπάουντ. Οι Σεβιγιάνοι ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι και σε όλη την αναμέτρηση κοιτούσαν αφ’ υψηλού την αντίπαλό τους.
Σάββατο 29/10
Μπανταλόνα-Εστουντιάντες 74-71
Καχασόλ-Μανρέσα 76-65
Κυριακή 30/10
Σαραγόσα-Λαγκούν Άρο 13:15
Ομπραντόιρο-Αλικάντε 13:30
Βαγιαδολίδ-Κάχα Λαμποράλ 13:30
Φουενλαμπράδα-Μπαρτσελόνα 13:30
Βαλένθια-Ουνικάχα Μάλαγα 13:30
Μπιλμπάο-Μούρθια 19:00
Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης 19:00