ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαραφίγκας: “Το πρώτο μας διπλό”. Καλαφατάκης: “Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος ήταν ο Γιώργος Σκαραφίγκας για τη νίκη του Πανελευσινιακού στη Χαλκίδα.

Σκαραφίγκας: “Το πρώτο μας διπλό”. Καλαφατάκης: “Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”

Ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε: ” Είναι το πρώτο διπλό μας στην Α1, πέραν της νίκης μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από το προηγούμενο ματς βελτιωθήκαμε και πήραμε μια τεράστια νίκη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για μας το ζητούμενο είναι να παίξει καλά και να βάλουμε στο παιχνίδι τους Αμερικανούς, που δεν έχουν τις ίδιες εμπειρίες με τον Τέρνερ και τον Φαγέ“.

Ο κόουτς του Ικάρου Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε από την πλευρά του: ” Είμαι στεναχωρημένος για τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός. Στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα. Δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα, καθαρά μπασκετική και δεν τον ανταμείψαμε

Όλη η εβδομάδα για μας ήταν καταπληκτική, ίσως είχαμε την καλύτερη εβδομάδα προπονήσεων από τότε που είμαι εδώ, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο παρκέ. Η πίεση ήταν μεγάλη, η ομάδα έχει και απειρία και πίεση. Τους είπα να μην ξεγελαστούμε από τα φιλικά που παίξαμε με την Ελευσίνα και ότι στη διάρκεια του αγώνα πρέπει να έχουμε υπομονή. Δεν ανταποκριθήκαμε για τρεις περιόδους. Είχαμε 15 άστοχες βολές και 15/35 δίποντα, κάτι που οφείλεται στην νευρικότητα και την απειρία

Για ακόμη μια φορά ήμασταν άστοχοι, πράγμα σημαίνει ότι έχουμε μεγάλο άγχος. Μετά το 71-77 είχαμε 1/6 βολές. Η Ελευσίνα μας έβαλε δύσκολα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ο Νίκου με τον Παπαμακάριο έκαναν πολύ καλή δουλειά”.

Πρέπει να δουλέψουμε. Θέλει πίστη, ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει να μας βοηθάει και στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό” .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ