ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξέταση για Τζαβέλλα που είναι… ανέτοιμος

Από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας διαπιστώθηκε πως δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Εξέταση για Τζαβέλλα που είναι… ανέτοιμος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ αναφέρει:

“Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Τζαβέλλας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Η ανάλυση της εξέτασης έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας της σοβαρότητας της θλάσης, αφού τη στιγμή του τραυματισμού υπέστη αποκόλληση έκφυσης του προσαγωγού, αλλά και προϋπάρχουσας χρόνιας τενοντίτιδας στην περιοχή των προσαγωγών.

Ο Τζαβέλλας θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δώσει ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ, Γιώργος Οικονομίδης και σε περίπου δύο εβδομάδες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να φανεί αν το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, δίχως να υπάρχει κίνδυνος υποτροπής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK