ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλίνκοβιτς: “Είναι ντροπή η κόκκινη κάρτα”

Εξαλλος με την απόφαση του Σπάθα να δείξει κόκκινη κάρτα στον Ελσνερ παρουσιάστηκε στη συνέντευξή Τύπου ο προπονητής του Αρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Μιλίνκοβιτς: “Είναι ντροπή η κόκκινη κάρτα”

Αναλυτικά τόνισε: “Είμαι απογοητευμένος από τα πράγματα που έγιναν σήμερα σε βάρος του Άρη, που δεν με νοιάζει το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση.

Όσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο χρόνια, καταλαβαίνουμε πολλά. Στα όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε. Από κει και πέρα 10 μαχητές πάλευαν στο γήπεδο, δεν τα παράτησαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα το έργο τους ήταν όλο και πιο δύσκολα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK