ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Εγκεφαλικό ο Κασάνο”, ανέφερε το ANSA

Παρόλο που η Μίλαν δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων ανέφερε ότι ο Αντόνιο Κασάνο υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό.

“Εγκεφαλικό ο Κασάνο”, ανέφερε το ANSA

Στην επιστροφή από τη Ρώμη για το Μιλάνο, ο διεθνής επιθετικός παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του ( έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε βγαίνοντας από το αεροπλάνο), με τους “ροσονέρι” να κάνουν λόγο για αδιαθεσία χωρίς πάντως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες επ’ αυτού. Μία ημέρα μετά όμως το ANSA έφερε στο φως την πληροφορία ότι ο 29χρονος φορ εισήχθη στην κλινική εξαιτίας εγκεφαλικού.

Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας, Αντόνιο Γκαλιάνι, ενημέρωσε ότι ” μίλησα με τον Αντόνιο και ήδη νιώθει καλύτερα. Είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται ήρεμος. Τέτοιου είδους προβλήματα είναι μέρος της ζωής. Όπως εμείς έτσι και οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντιμετωπίσουν αντίστοιχα“.

Ο προπονητής των “ροσονέρι”, Μάξι Αλέγκρι, δήλωσε σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, ελπίζοντας ότι ” ο Αντόνιο θα είναι μαζί μας το συντομότερο δυνατό, ίσως μετά τη διακοπή“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK