Εκτός αποστολής για Μονπελιέ οι Σιόβας, Φετφατζίδης
Εκτός αποστολής άφησε τους Δημήτρη Σιόβα και Γιάννη Φετφατζίδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, για να μην διακινδυνεύσει υποτροπή στους τραυματισμούς των 2 παικτών. Χωρίς και Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Παπάζογλου ο Ολυμπιακός στο Μονπελιέ για το ματς της Τετάρτης (24/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι σκέψεις για τα χαφ.
Εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ έμειναν τελικά ο Δημήτρης Σιόβας και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών φοβούμενος υποτροπή στους τραυματισμούς τους (ο πρώτος έχει ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, απόρροια της θλάσης που υπέστη στον αγώνα της Εθνικής στη Σλοβακία και ο δεύτερος προέρχεται από διάστρεμμα) κι έτσι θα μείνουν στην Αθήνα, όπως και οι επίσης τραυματίες Ιμπαγάσα και Παπάζογλου.
Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος προόριζε τον Σιόβα για τη θέση του ανασταλτικού μέσου (όπως έπραξε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς), αναμένεται να τοποθετήσει μπροστά από τους Κοντρέρας και Μανωλά πιθανότατα τον Μοδέστο, ενώ έχει και τις λύσεις των Ντιακιτέ (για τη θέση του αμυντικού χαφ αποκτήθηκε) και Φέισα. Ο Ζαρντίμ, λογικά, θα χρησιμοποιήσει δύο αμυντικούς μέσους, τους Μοδέστο και Μανιάτη, ενώ αν επιλέξει έναν, μπροστά από τον Κορσικανό ή τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, θα παίξουν ο Μασάντο (μέσα δεξιά) και Γκρέκο (ως αριστερός εσωτερικός χαφ).
Ο νεαρός τεχνικός συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή, τους Κάρολ, Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Λυκογιάννη, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.
Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν τη Δευτέρα (22/10) στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, όπως και στις στημένες φάσεις, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμα ασκήσεις για τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν στο Ρέντη την Τρίτη στις 10:30 το πρωί.