ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει Μουρίνιο ο Μοράτι, απορεί ο Σέζαρ

Η φημολογούμενη πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο από την Ίντερ δεν σημαίνει ότι άπαντες είναι ευχαριστημένοι στο στρατόπεδο των «νερατζούρι». Ο Μάσιμο Μοράτι ουσιαστικά προανήγγειλε την άφιξη του Πορτογάλου, ενώ εξελίξεις υπάρχουν και με τον Ιμπραϊμοβιτς.

Περιμένει Μουρίνιο ο Μοράτι, απορεί ο Σέζαρ

O μεγαλομέτοχοτος της Ίντερ μίλησε στην «quotidiano» για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Πορτογάλος τις τύχες των Μιλανέζων λέγοντας: « Εκτιμώ τον επαγγελματισμό του Μουρίνιο. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία και ικανός να αναγεννήσει την ομάδα. Με τον Μουρίνιο θα υποφέρουμε λιγότερο και η επιτυχία θα έρθει νωρίτερα. Την επόμενη περίοδο θα στηρίξουμε την ομάδα μας σε παίκτες που έχουμε, όπως οι Ιμπραϊμοβιτς, Καμπιάσο και Ζανέτι. Δεν θα ανανεώσουμε την ομάδα. Έχουμε ελπιδοφόρους παίκτες όπως ο Μπαλοτέλι».

Την ίδια ώρα ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ζούλιο Σέζαρ, δεν συμφωνεί με την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι. «Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Μαντσίνι, από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα. Είναι αυτός που με έφερε στην ομάδα και μου έδειχνε εμπιστοσύνη».

Τέλος, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως οι «νερατζούρι» ετοιμάζουν πρόταση επέκτασης της συνεργασίας στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Μάσιμο Μοράτι ετοιμάζεται να κάνει τον Σουηδό το πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη της Serie A, αφού το δημοσίευμα της «Gazzetta» αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός θα έχει λαμβάνειν….12 εκ. ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ