ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικά τα μηνύματα με Καραγκούνη-Σαμαρά, δύσκολα ο Λυμπερόπουλος

Ο Γιώργος Καραγκούνης μπορεί να μην ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δύσκολα όμως θα απουσιάσει από το ματς με το Ισραήλ.

Θετικά τα μηνύματα με Καραγκούνη-Σαμαρά, δύσκολα ο Λυμπερόπουλος
Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό, κοντά στο δεξί γόνατο του ποδιού του, από το ματς με τη Λετονία (και συγκεκριμένα από το 1ο λεπτό αλλά συνέχισε μέχρι τέλους!) και στην κυριακάτικη προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις θέλουν τον διεθνή μέσο να παίζει κανονικά στον αγώνα της Τρίτης.

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε κανονικά προπόνηση και εκτός απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. Αντίθετα, απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου κόντρα στο Ισραήλ, αφού και την Κυριακή έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα της ενδεκάδας, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λουκά Βύντρα αντί του τιμωρημένου Τοροσίδη. Ο Παντελής Καφές αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Τζιόλη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις ο Σαλπιγγίδης αντί του Μήτρογλου. Οπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος δεν θα αλλάξει σύστημα, ακολουθώντας την ίδια τακτική και την προσεχή Τρίτη.

* Σε συνεννόηση με τη Σανταντέρ βρίσκεται ο Τάκης Φύσσας για το αν θα χειρουργηθεί ή όχι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK