ΜΠΑΣΚΕΤ

30η αγ.: Κινδυνεύει η Μπένετον

Αν και η Μπένετον, με κάποιες σημαντικές νίκες, είχε μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να υποβιβαστεί, οι δύο στη σειρά ήττες την έριξαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

30η αγ.: Κινδυνεύει η Μπένετον

Αν και η
Μπένετον, με κάποιες σημαντικές νίκες,
είχε μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να υποβιβαστεί, οι δύο στη σειρά ήττες την έριξαν
στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η
Σιένα πιστοποίησε πως είναι
το απόλυτο αφεντικό της χώρας και νικώντας με
78-67 στο “Παλαβέρντε” έφερε σε δυσχερή θέση τους πρωταθλητές.

Ο Νίκος Ζήσης σε 35 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 23 πόντους (4/11δ, 2/6τρ, 9/11β), μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ αλλά δεν είχε άξιους συμπαραστάτες. Μόνο ο Αμερικανός Μάρκους Γκόρι είχε διψήφιο αριθμό πόντων (13). Από την άλλη, ΜακΙντάιρ (25π.), Καουκένας (15π.) και Φορτέ (13π, 7ριμπ) έκαναν μεγάλη ζημιά.

Τα κακά μαντάτα για τη Μπένετον ήρθαν κυρίωςαπό τις νίκες της Αβελίνο (87-70 τη Μοντεγκρανάρο) και της Ρέτζιο Εμίλια (84-70 την Καντού), οι οποίες την προσπέρασαν στην βαθμολογία. Για την πρώτη ο Περικλής Δορκοφίκης είχε σε 21 λεπτά 8 πόντους με 4/6 δίποντα. Έχασε τουλάχιστον η Τέραμο.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Virtus Bologna-Eldo Basket Napoli 84-51
Angelico Biella-Virtus Roma 75-71
Navigo.it Teramo-Climamio Bologna 73-84
Snaidero Udine-Basket Livorno 91-77
Bipop Reggio Emilia-VV Cantu’ 84-70
AJ Milano-Upea Capo D’ Orlando 92-72
Pall. Varese-Legea Scafati 84-74
Air Avellino-Premiata Montegranaro 87-70
Benetton Treviso-Montepaschi Siena 67-78

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK