ΣΠΟΡ

Επέστρεψε η Εθνική γυναικών. Λιόση: “Η ομάδα έχει μέλλον” (vids)

Η Ελληνική πολιτεία έλαμψε δια της απουσίας της στην άφιξη της αποστολής της Εθνικής Γυναικών Πόλο από τη Ρώμη. Φαίνεται πως το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατέκτησε ένα μετάλλιο θεωρώθηκε αποτυχία.

Επέστρεψε η Εθνική γυναικών. Λιόση: “Η ομάδα έχει μέλλον” (vids)

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως οι μοναδικοί που υποδέχθηκαν τα κορίτσια του
Γιώργου Μορφέση στο “Ελ.Βενιζέλος” το πρωί του Σαββάτου, ήταν οι δημοσιογράφοι.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε στις δηλώσεις του στην παρουσία της ομάδας: “Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι από την πορεία”, αλλά και στη διαιτησία του μικρού τελικού: “Αδικηθήκαμε. Αυτή η τελευταία αποβολή δεν δίνεται”.

Από την πλευρά της, η αρχηγός της Εθνικής, Κική Λιόση, είπε: “Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί δεν καταφέραμε να γυρίσουμε με ένα μετάλλιο. Πήγαμε όμως αρκετά καλά και νομίζουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον”.

Πλέον, οι αθλήτριες της Εθνικής σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές προτού επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ