Στη διάθεση του Καβακά ο Τσίγκας
Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία των παικτών της Κέρκυρας για τον... τελικό με τον ΟΦΗ.
Ο Τίμος Καβακάς ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του κόντρα σε μία ομάδα που φέτος έκανε αρκετές ζημιές.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Θανάση Τσίγκα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού τη Δευτέρα του Πάσχα απουσίαζε λόγω ίωσης.
Έτσι ο έμπειρος επιθετικός θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού. Αντίθετα εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κοντοδήμος.
Την αποστολή των “Φαιάκων” αποτελούν οι: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Μίχος, Μπουκουβάλας, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Όσμαν, Γραμμόζης, Λαμπρόπουλος, Καραλής, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας, Μπάρκογλου.