Στεφανίδης: “Κόντρα σε Πανιώνιο και ατυχία”
Με στόχο να διεκδικήσει την νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για μια θέση στα πλει οφ, το Μαρούσι δοκιμάζεται την Τετάρτη στο Ελληνικό αντιμετωπίζοντας τον φορμαρισμένο Πανιώνιο.
θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για μια θέση στα πλει οφ, το Μαρούσι δοκιμάζεται την Τετάρτη στο Ελληνικό αντιμετωπίζοντας τον φορμαρισμένο Πανιώνιο.
Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει στην έδρα της μια βελτιωμένη ομάδα που παλεύει για να εξασφαλίσει την 4η θέση σε συνδυασμό με την απουσία του Τζάζβιν κάνει πιο δύσκολη την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι όμως δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.
“Εμείς κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, ανεξάρτητα τι βαθμολογική σημασία μπορεί να έχει. Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε πολύ με την προσθήκη του Αρσλάν, ο οποίος είναι έμπειρος ποιοτικός. Από την άλλη εμείς παίζουμε με ελλείψεις αλλά πάντα με την διάθεση να κυνηγήσουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Δεν ονειροβατούμε, ο αντίπαλός μας είναι το μεγάλο φαβορί κι εμείς αποφασισμένοι να παλέψουμε κόντρα στην ατυχία που μας έχει πληγώσει φέτος” τόνισε ο Χριστόφορος Στεφανίδης.
Η διοίκηση επανέλαβε στους παίκτες ότι ισχύει η δέσμευση ότι θα τους χαριστεί το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί για την βαριά ήττα από την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, εάν κάνουν μια εκτός έδρας νίκη και συνεπώς αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να το καταφέρουν.