Μπεργκ: “Υπέροχο να παίζω στον Παναθηναϊκό”
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε Μέσο Ενημέρωσης της Σουηδίας και δήλωσε πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αφού έχει βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του.
Η Εθνική Σουηδίας ανακοινώνει την Τρίτη (5/11) την αποστολή για τα μπαράζ με την Πορτογαλία και ο Μάρκους Μπεργκ είναι πιθανό να βρίσκεται σε αυτήν, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Με αφορμή αυτό, ο άσος του “τριφυλλιού” μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του τονίζοντας πως είναι υπέροχο που αγωνίζεται στους “πράσινους”, αφού έχει βρει ξανά την αυτοπεποίθηση που του έλειπε.
Συγκεκριμένα δήλωσε στην ιστοσελίδα “Fotbollskanalen.se”: “Όλα πάνε καλά και είναι εξαιρετικό να μην έχω τραυματισμούς. Θα μπορούσα ίσως να έχω πάει ακόμα καλύτερα αγωνιστικά, αλλά είμαι χαρούμενος. Δυστυχώς χάσαμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά ήταν μια δυνατή εβδομάδα για εμένα.
Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που έπαιξα τρία ματς σε τέτοιο διάστημα. Είναι υπέροχο να παίζω στον Παναθηναϊκό και νιώθω πάλι δυνατός με τα γκολ που πετυχαίνω. Έχω ξανακερδίσει την αυτοπεποίθηση μου και είναι σημαντικό να μην έχω τραυματισμούς”.
Όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική Σουηδία τόνισε: “Θεέ μου, φυσικά. Πάντα θέλεις να είσαι μέλος της Εθνικής. Ποιος δεν θα το ήθελε; Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Νομίζω ότι πάντα τσεκάρει τους παίκτες που έχει στο μυαλό του, δεν χρειάζεται προσωπική επαφή”.