Η… εγγύηση του Μαρκόπουλου
Σιγουριά επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ πως η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά ελέω του τεχνικού του "Δικεφάλου".
Σίγουρα οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα δεν έχουν “κάτσει” μέχρι στιγμής καλά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, όμως, στον “Δικέφαλο” εκτιμούν πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να αντιδράσει η ομάδα και να μπει αυτή στο δρόμο των επιτυχιών. Η αισιοδοξία που πηγάζει για το ότι οι “ασπρόμαυροι” θα δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο εξής, οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι η αλήθεια, στις προπονητικές ικανότητες του Σούλη Μαρκόπουλου.
Τα τελευταία 24ωρα η άποψη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ είναι πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της ελέω… του έμπειρου κόουτς. ” Ο Μαρκόπουλος αποτελεί την καλύτερη εγγύηση πως κάποια στιγμή θα ανέβει αγωνιστικά η ομάδα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά τόσο από τους παίκτες του “Δικεφάλου”, όσο και από τους διοικούντες του “Δικεφάλου”.
Ο έμπειρος κόουτς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων όσων βρίσκονται στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τα μέλη αυτού να εκτιμούν πως ο Μαρκόπουλος θα “βγάλει” το ταλέντο της ομάδας και θα έρθει και η πολυπόθητη “χημεία” που φαίνεται να στερείται την δεδομένη χρονική στιγμή ο “Δικέφαλος”. Μάλιστα όλοι συμφωνούν πως “οι ομάδες του Μαρκόπουλου ποτέ δεν συνηθίζουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα, αλλά ρολάρουν στην συνέχεια”.
Μπήκε στις προπονήσεις ο Καλαμπόκης
Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα της Τετάρτης (2/11) συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Καλαμπόκης που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τενοντίτιδα, ενώ ο Μάρκους Γκόρι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για τις ενοχλήσεις στην μέση. Ο Αμερικανός πάντως από την Πέμπτη (3/11) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Τέλος να σημειωθεί πως η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ γνωστοποίησε πως το παιχνίδι του Σαββάτου (5/11) κόντρα στον Ηλυσιακό, θα μεταδοθεί ζωντανά από το “PAOK Web Tv”.