ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φαν Πέρσι

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι την επιστροφή του Ρόμπι Φαν Πέρσι στην αγωνιστική δράση, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φαν Πέρσι

Ο Ολλανδός άσος γύρισε στις προπονήσεις της Άρσεναλ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και τον αγώνα με την Ιταλία, όπου υπέστη τον τραυματισμό στους συνδέσμους του αστραγάλου του, ενώ η πρώτη συμμετοχή του σε επίσημο ματς της ομάδας μετά από τόσο καιρό, αναμένεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

“Τον περιμένουμε να επιστρέψει αλλά δεν αναμένουμε θαύματα, από τη στιγμή κατά την οποία έχει μείνει εκτός για τόσο καιρό. Είμαστε όμως ευτυχείς να τον έχουμε πίσω και να είναι σε καλή φόρμα. Για να συμβεί αυτό, πάντως, απαιτούνται δύο με τρεις εβδομάδες. Θα έλεγα δύο, αλλά μετά από τόση απουσία χρειάζονται μερικά παιχνίδια για να επιστρέψει κάποιος στα καλύτερά του”, δήλωσε ο τεχνικός των “κανονιέρηδων”, Αρσέν Βενγκέρ.

Η επιστροφή του Φαν Πέρσι έρχεται σε ιδανικό χρονικό σημείο για την Άρσεναλ καθώς το αγγλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ για να προλάβει ο ποδοσφαιριστής τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK