Τον έστειλε στο νοσοκομείο
Πρεμιέρα με τραυματισμό σοκ στην Α2 πόλο. Με οκτώ ράμματα και το μάτι να κινδυνεύει βρέθηκε στο νοσοκομείο ο παίκτης της Γλυφάδας Αλεξανδρος Καψοκόλης από χτύπημα του Χατζηθεοδώρου. "Δεν το ήθελα" λέει ο πρώην διεθνής.
Ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν σημάδεψε την πρεμιέρα της Α2 πόλο των ανδρών το σαββατοκύριακο που πέρασε. Στο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Νηρέα Λαμίας ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο στο πρόσωπο τον παίκτη της Γλυφάδας Αλέξανδρο Καψοκόλη με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν 8 ράμματα αλλά και να κινδυνέψει σοβαρά το μάτι του.
Ο παίκτης του ΑΝΟΓ αιμόφυρτος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά και θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο. Θεωρείται δεδομένο μάλιστα ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες χάνοντας ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα
Οι δυο πρωταγωνιστές του δυσάρεστου αυτό περιστατικού μίλησαν στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα για θέματα πόλο aquaticsnews με τον παίκτη της Γλυφάδας να δηλώνει ότι «ήταν αναμενόμενη η αντίδραση του Χατζηθεοδώρου εντός κι εκτός πισίνας» αφού ο αντίπαλός του δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο να μάθει πως είναι. Αντίθετα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Λαμίας για την συμπαράστασή τους.
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής διευκρίνισε ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Καψοκόλη κι ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε το μέγεθος της ζημιάς. Αναφερόμενος στη στάση του να μην τον πάρει τηλέφωνο τόνισε ότι θα το έκανε σήμερα καθώς ήθελε να περάσει λίγος χρόνος από το συμβάν.
Οι άνθρωποι πάντως της Γλυφάδας τα έχουν και με το διαιτητή της αναμέτρησης Κουρτίδη ο οποίος αν και ήταν μπροστά στη φάση δεν σφύριξε τίποτα