Εκτός μέχρι τον Απρίλιο ο Φάμπρεγας
Για τέσσερις μήνες θα μείνει τελικά εκτός δράσης ο αρχηγός της Άρσεναλ, Τσεσκ Φάμπρεγας.
Οι εξετάσεις όμως στις οποίες υποβλήθηκε την Τρίτη (23/12) ο Ισπανός μέσος έδειξαν μερική ρήξη συνδέσμων στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο της σεζόν, τις συναντήσεις με τη Ρόμα για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και αρκετούς σημαντικούς αγώνες της Premiership.
Ο Φάμπρεγας είχε ξαναταλαιπωρηθεί φέτος με κάποιους τραυματισμούς στο ίδιο γόνατο, γεγονός που επιβαρύνει την κατάστασή του και κάνει δύσκολη την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα.
” Τα νέα είναι σίγουρα άσχημα αφού τελικά οι εξετάσεις έδειξαν μερική ρήξη συνδέσμων κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστούν 3 με 4 μήνες για να αναρρώσει ο Τσεσκ από τον τραυματισμό του. Θα λείψει από την ομάδα και πρέπει να κάνουμε σχέδια για να καλύψουμε το κενό του. Ελπίζω όμως ότι καταφέρει να ξεπεράσει το τραυματισμό του ώστε να μας βοηθήσει προς το τέλος της σεζόν “, δήλωσε στο αγγλικό “Sky sports” ο Αρσέν Βενγκέρ.