Προτιμά Λονδίνο από Παρίσι ο Ναδάλ
O Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Παρισιού για να δουλέψει πάνω στη φυσική κατάσταση και να παρουσιαστεί όσο καλύτερος στο ATP World Finals που θα γίνει στο Λονδίνο στα τέλη Νοεμβρίου.
“Δεν θα παίξω στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδες στο Μπερσί. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω καλά τώρα για να προετοιμαστώ για το τέλος της σεζόν και επίσης για το 2012. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω το 2012 σ’ αυτό το σπουδαίο τουρνουά στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου και ελπίζω να το κερδίσω μία ημέρα”, ανέφερε ο Ναδάλ στο λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook.
Ο Ισπανός απογοήτευσε στο Masters της Σανγκάης, διοργάνωση στην οποία αποκλείστηκε από τον Φλόριαν Μάγιερ. Στο Παρίσι έχει να εμφανιστεί από το 2009, όταν είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Το ATP World Finals του Λονδίνου θα λάβει χώρα στο διάστημα 20-27 Νοεμβρίου και θα πάρουν μέρος-όπως κάθε χρόνο-οι 8 καλύτεροι τενίστες του κόσμου.