ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν Βαλβέρδε, Μαθία, Κοβάσεβιτς στου Ρέντη

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πιθανό να έχουν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Εδουάρδο Μαθία, Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Τα είπαν Βαλβέρδε, Μαθία, Κοβάσεβιτς στου Ρέντη
Συνάντηση με θέμα το αυτονόητο φυσικά: να προχωρήσουν κάποια πρώτα θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φεύγει την Πέμπτη για το εξωτερικό και εύλογα προκύπτει το ενδεχόμενο της συνάντησης με την “τριάδα” του Ρέντη.

Για να δώσει κατευθύνσεις και το σημαντικότερο, για να μην χαθεί χρόνος. Έχει μεγάλη σημασία αυτή η περίοδος για την ομάδα, αυτός ο σχεδιασμός. Φέτος που δεν υπάρχει η περσινή πίεση, φέτος που η ομάδα έχει εξασφαλίσει μια σειρά από ισχυρά δεδομένα εν όψει της νέας περιόδου.

Παρέλαβε έναν Ολυμπιακό με πολλά προβλήματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μέσα σε δέκα-έντεκα μήνες έχει λύσει τα περισσότερα. Υπάρχουν όμως και υποθέσεις που για αυτό το διάστημα είχαν μπει στην άκρη καθώς οι προτεραιότητες ήταν διαφορετικές. Ήρθε λοιπόν το χρονικό σημείο μέσα από τον σχεδιασμό, ο Ολυμπιακός να τα λύσει και αυτά. Να ξεμπλέξει από το, για παράδειγμα, παράλογο των σχεδόν 50 επαγγελματικών συμβολαίων που τον επιβαρύνουν.

Δεν είναι τυχαία η πρόσληψη Μαθία στο μεγάλο λιμάνι. Αυτές τις υποθέσεις πρέπει να τακτοποιήσει και να βάλει σε μια σειρά πρωτίστως ο νέος τεχνικός διευθυντής, σε συνεργασία με την διοίκηση και τον προπονητή. Και η τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων δεν είναι άσχετες, ούτε με τις μεταγραφές, ούτε συνολικά με το νέο ρόστερ.

Κάθε λoγικά σκεπτόμενο club πρώτα αποφασίζει για τους “από μέσα” και έπειτα για την ενίσχυση μέσω των μεταγραφών. Και βέβαια είναι και τα έσοδα από αυτή τη διαδικασία. Αν ο Ολυμπιακός πουλήσει ή έστω γλιτώσει κάποια βαριά συμβόλαια προφανώς και θα αλλάξουν οι οικονομικοί συσχετισμοί του μπάτζετ της νέας περιόδου.

Είναι πολλά και σημαντικά λοιπόν όσα υπάρχουν στην “κόκκινη ατζέντα”. Την Δευτέρα Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς είχαν μια ακόμη συνεργασία στο Ρέντη. Τα είπαν για περίπου δύο ώρες. Πιθανότατα για να καταλήξουν σε κάποιες αποφάσεις εν όψει της συνάντησης με τον Μαρινάκη. Συνάντηση που δεν την επιβεβαιώνει ουδείς από την ομάδα. Αλλά που ξαναλέμε ότι πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK