ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμόλ: “Ετοιμοι για την άνοδο”

Στον αγώνα της Κυριακής (17.15) με τον Εθνικό Αστέρα, όπου με νίκη ο ΠΑΣ θα πανηγυρίσει την επάνοδο στη Super League, αναφέρθηκε ο Στεφάν Ντεμόλ κατά τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Ντεμόλ: “Ετοιμοι για την άνοδο”

Ο στόχος είναι σημαντικός, άρα όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα όπουκερδίσαμε δύσκολα. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και πρέπει να πολεμήσουν ως το τέλος“, δήλωσε ο Βέλγος προπονητής και πρόσθεσε με νόημα:” Πρέπει να πάρουμε και εκδίκηση για την κακή εμφάνιση στη Δράμα“.

Από τον Ντεμόλ ζητήθηκε να διευκρινήσει τη δήλωσή του ότι η ήττα της προηγούμενης Κυριακής στη Δράμα ισοδυναμεί με την απώλεια του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή.

Δεν θεωρώ ότι χάσαμε το πρωτάθλημα. Αντιθέτως πιστεύω ότι χάσαμε μία καλή ευκαιρία να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα στην θέση που είμαστε τώρα. Αν τελείωνε σήμερα θα ήμασταν πρώτοι. Πρώτος στόχος είναι την Κυριακή να πάρουμε την άνοδο. Αν χρειαζόμαστε βαθμό στον ΟΦΗ θα πάμε να τον πάρουμε”.

Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών και ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό των Ιωαννίνων να γεμίσει το γήπεδο στον κρίσμοαγώνα με τον Εθνικό Αστέρα:” Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.Ύστερα πάμε για ακόμα έναν βαθμό ώστε να βγούμεπρωταθλητές“.

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι οι οπαδοί του ΠΑΣ θα δώσουν μαζικό παρών στο ματς της Κυριακής έχοντας προετοιμαστεί για την φιέστα της ανόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK