ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Όχι” των παικτών στις διανυκτερεύσεις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Φερέιρα αποφάσισαν να διανυκτερεύουν στα σπίτια τους πριν από το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Την ίδια ώρα η ομάδα Αλαφούζου δείχνει αποφασισμένη να δώσει τη λύση και να προχωρήσει τις διαδικασίες για τον ορισμό διοίκησης στον Παναθηναϊκό σε συνεργασία με τους παλαίμαχους παίκτες. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

“Όχι” των παικτών στις διανυκτερεύσεις

Το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο συνεχίζεται και οι παίκτες του Παναθηναϊκού προχωρούν σε μια πρωτότυπη αν μη τι άλλο κίνηση, όπως αποφάσισαν στην προπόνηση της Παρασκευής σε συνεργασία με τον Φερέιρα.

Το βράδυ του Σαββάτου θα κοιμηθούν στα σπίτια τους και όχι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο και στους αγώνες των πλέι οφ, εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο.

Το παρασκήνιο της απόφασης

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κουβέντιαζαν το συγκεκριμένο θέμα εδώ και μέρες και το πρωί της Παρασκευής αποφάσισαν να το συζητήσουν με τον Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους είπε ότι έτσι κι αλλιώς είχε αποφασίσει να μην διανυκτερεύσουν στην Παιανία πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, επειδή είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους και τους τόνισε ότι, ό,τι άλλο θέλουν να συζητήσουν για τη συνέχεια να το κάνουν από Δευτέρα.

Προχωράει ο Αλαφούζος

48 ώρες μετά την “αποτυχημένη” επί της ουσίας ΓΣ και εν αναμονή της νέας που θα διεξαχθεί στις 8 Μαίου, οι διεργασίες συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό με στόχο την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για την ομάδα που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πτώχευση και τη διάλυση της.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται διατεθειμένος να βγει μπροστά μαζί με την ομάδα του με το πλάνο της λαϊκής βάσης. Μάλιστα είναι πιθανό να κινηθεί για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους Πολέμη-Βασιλάκη-Βασιλόπουλο και 1-2 ακόμη επιχειρηματίες αλλά και τους παλαίμαχους παίκτες, ζητώντας να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν συγκεντρώσει 4-5 εκ. ευρώ για να τρέξει η ομάδα σε πρώτη φάση και επίκειται ραντεβού του κ. Αλαφούζου με τον πρόεδρο των παλαιμάχων παικτών, Βασίλη Κωνσταντίνου για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Το αν στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα μετάσχει και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

Αντίο στο πρωτάθλημα με νίκη

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος του τριφυλλιού είναι η 5η συνεχόμενη νίκη ώστε να διατηρήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν στις 2 Μαίου.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κατσουράνη-Σιμάο-Κλέιτον-Μάρινο, αντίθετα επιστρέφουν οι Βύντρα-Ρούντολφ που εξέτισαν την ποινή τους αλλά και ο Ζέκα που έμεινε εκτός στην Τρίπολη για προληπτικούς λόγους. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Κουίνσι, ο οποίος εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Πορτογάλο τεχνικό με τις αργοπορημένες αφίξεις του στις προπονήσεις, ενώ κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανό να επιστρέψει ο Κοτσόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK