ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνει προπονητή για τον “τελικό”

Όταν ο Γιώργος Ζευγώλης έλεγε μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ ότι "δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει το αύριο", ήξερε πολύ καλά τι εννοούσε. Εγκλωβισμένος στα προβλήματα ο προπονητής του Ηλυσιακού ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογούσε και υπέβαλε την παραίτησή του.

Ψάχνει προπονητή για τον “τελικό”

Η διοίκηση της ΚΑΕ ενημέρωσε ότι την έκανε αποδεκτή και πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει τους “κιτρινόμαυρους” στη μάχη παραμονής με το Περιστέρι. Χρόνος πάντως υπάρχει, καθώς το παιχνίδι ορίστηκε για την Κυριακή 19 Μαΐου.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Γιώργο Ζευγώλη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του“, ήταν η κατάληψη του επίσημου κειμένου της ΚΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ