ΣΠΟΡ

Το πρόγραμμα του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αρχίσει την Κυριακή (10/11) στις 08:00 και θα κρατήσει κλειστούς τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας μέχρι τις 17:30.

Το πρόγραμμα του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013. Στις 08:00 στη Λεωφόρο Αμαλίας (Ύψος Αλέας Ζαππείου) θα δοθεί η εκκίνηση στον Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων WIND. Μια ώρα αργότερα, στις 09:00 θα ξεκινήσουν από την Ιστορική Αφετηρία οι δρομείς του Μαραθωνίου Δρόμου αλλά και όσοι έχουν επιλέξει το Δυναμικό Βάδισμα.

Στις 09:05 επίσης στη Λεωφόρο Αμαλίας (Ύψος Αλέας Ζαππείου) θα ακούσουν την πιστολιά του αφέτη οι συμμετέχοντες του Αγώνα 10 χιλιομέτρων WIND. Από τις 09:15 κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής θα ξεκινήσουν οι Αγώνες Δρόμου Παιδιών των διαφόρων Δήμων που διασχίζουν οι μαραθωνοδρόμοι. Στις 09:20 επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής θα δοθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου Special Olympics Hellas 1000μ. και στις 10:45 από το ίδιο σημείο ο Αγώνας Δρόμου Παιδιών 1000μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

08:00 Αθήνα-Λεωφόρος Αμαλίας (Ύψος Αλέας Ζαππείου)

Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων WIND

09:00 Μαραθώνας-Εγκατάσταση Ιστορικής Αφετηρίας Μαραθωνίου

Κλασικός Μαραθώνιος Δρόμος, Δυναμικό Βάδισμα

09:05 Αθήνα-Λεωφόρος Αμαλίας (Ύψος Αλέας Ζαππείου)

Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων WIND

09:15 Δήμοι Μαραθώνιας Διαδρομής

Αγώνες Δρόμου Παιδιών των Δήμων της Μαραθώνιας διαδρομής

09:20 Αθήνα-Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής)

Αγώνας Δρόμου Special Olympics Hellas 1000μ

10:45 Αθήνα-Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής)

Αγώνας Δρόμου παιδιών 1000μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK