Ταχτσίδης: “Πάντα φοβίζει το άγνωστο”
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "SENTRA 103,3" και αναφέρθηκε στην κλήρωση της ΑΕΚ για το Europa League, αλλά και τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.
“Πάντα φοβίζει το άγνωστο, γιατί οι παίκτες δεν ακόμα 100% έτοιμοι. Δεν την γνωρίζουμε. Όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο που είναι η πρόκριση”, τόνισε σχετικά με τη Βασλούι, ενώ αναφερόμενος στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε:
“Βοηθάει πάρα πολύ ο κ. Μπάγιεβιτς. Γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα και ξέρει πως θα σε βελτιώσει και θα πάρει το 100% των παικτών ακόμα και στην προπόνηση. Είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα”.
Τέλος, για το τι θα ήθελε να υποσχεθεί στον κόσμος της ΑΕΚ, δήλωσε: “Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για να τους ανταποδώσω αυτά που πιστεύουν για μένα”.