ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα καγκουρό στην Κέρκυρα. Δοκιμάζεται ο Νικ Γουόρντ

Τι και αν η υπόθεση παραμονής του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στην Κέρκυρα, αυτό κάθε άλλο παρά φαίνεται να επηρεάζει τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίο έφερε στο νησί για δοκιμή τον Αυστραλό Νικ Γουόρντ.

Ένα καγκουρό στην Κέρκυρα. Δοκιμάζεται ο Νικ Γουόρντ
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται πλέον με την ομάδα και δεν αποκλείεταιτο Σάββατο(07/05) να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη. Ο εν λόγω μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, αγωνιζόταν πέρσι στην Ουέλινγκτον Φίνιξ (23 συμμ. και 1 γκολ), ενώ επίσης έχει παίξειγια μία τριετία στη Μέλμπουρν Βίκτορι (40 συμμ., 5 γκολ) με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της περιόδου 2008-2009.



Κάτι ανάλογο πέτυχε και με την Περθ Γκλόρι, τη σαιζόν 2003-2004. Με την ίδια ομάδα, την περίοδο 2005-2006 αναδείχτηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της πρώτης Κατηγορίας. Ο Γουόρντ αγωνίστηκε και στην Αγγλία με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (2006-2007), έχοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ έπαιξε και σαν δανεικός στην Μπράιτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK