Εσπασε πάλι τα κοντέρ ο Lebron James
Ο ασταμάτητος LeBron James σημειώνοντας το τέταρτο φετινό triple-double οδήγησε τους Cavs σε νέα νίκη, αυτή τη φορά στην Indianapolis. Oι Nets διεύρυναν το σερί τους στις τρεις νίκες επικρατώντας στο Staples Center των Lakers, ενώ οι Raptors υποχρέωσαν το Chicago σε τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Με έναν εκπληκτικό Boozer στη σύνθεσή τους οι Jazz έφυγαν νικητές από το Detroit.
Ο ασταμάτητος LeBron James σημειώνοντας το τέταρτο φετινό triple-double οδήγησε τους Cavs σε νέα νίκη, αυτή τη φορά στην Indianapolis. Oι Nets διεύρυναν το σερί τους στις τρεις νίκες επικρατώντας στο Staples Center των Lakers, ενώ οι Raptors υποχρέωσαν το Chicago σε τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Με έναν εκπληκτικό Boozer στη σύνθεσή τους οι Jazz έφυγαν νικητές από το Detroit.
Το ματς της ημέρας
Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 106-111
Οσο ο LeBron James βρίσκεται σε αυτή τη δαιμωνιώδη κατάσταση οι Cavaliers δεν έχουν σε τίποτα να φοβούνται. Ο “βασιλιάς” πήρε και πάλι την ομάδα του από το χέρι και της χάρισε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί των Pacers. Εχοντας αποκτήσει μία διαφορά με διψήφιο αριθμό από το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Cleveland έδειχνε ότι θα φτάσει σε μία άνετη νίκη.
Με το σκορ στο 71-63 υπέρ των Cavs ο James αποσύρθηκε στον πάγκο για να πάρει μερικές ανάσες και ως δια μαγείας το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε την ομάδα του πίσω στο σκορ με 75-73! Η επιστροφή του στο παρκέ ήταν επιβεβλημένη και η τάξη αποκαταστάθηκε. Ο James τελείωσε το ματς με το τέταρτο φετινό και 14ο triple-double της καριέρας του έχοντας: 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Οι μόνοι που τον ακολούθησαν σε απόδοση ήταν οι Drew Gooden (23 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Sasha Pavlovic (22 πόντοι, 5 ασίστ).
Από πλευράς Pacers οι οποίοι στερήθηκαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι των υπηρεσιών του Jermaine O’Neal ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, ξεχώρισαν οι Marquis Daniels (25π.) και Jamaal Tinsley (24π., 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ).
Indiana Pacers: Granger 21, Murphy 3, Foster 9, Dunleavy 8, Tinsley 24, Harrison 11, Williams 5, Daniels 25
Cleveland Cavaliers: James 30, Gooden 23, Ilgauskas 8 (8ρ.), Pavlovic 22, Gibson 8, Brown 6, Newble 6, Jones 8
Μετά τις έξι συνεχόμενες ήττες ήρθε η σειρά των Nets να τρέξουν κι ένα νικηφόρο σερί. Η τρίτη νίκη ήρθε στο Los Angeles επί των Lakers με τον Jason Kidd να πετυχαίνει 15 πόντους και να μοιράζει 14 ασίστ, τον Richard Jefferson να προσθέτει άλλους 27 πόντους και τον Vince Carter άλλους 19. Ο Κobe Bryant πέτυχε 31 για τους ηττημένους. Οι Duncan, Parker και Ginobili δήλωσαν και πάλι παρών με τους 26, 22 και 22 πόντους που πέτυχαν, αντίστοιχα και ήταν αυτοί που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Spurs στο Seattle.
Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι οι Βulls δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης. Η νέα ήττα (δέκατη στη σεζόν) ήρθε στο Toronto από τους Raptors οι οποίοι είχαν πρώτο σκόρερ τον Chris Bosh με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο εκπληκτικός Carlos Boozer με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ αλλά και ο Deron Williams με τους 21 πόντους και τις 14 ασίστ ήταν οι πρωταγωνιστές της νίκης της Utah στο Detroit.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
L.A. Lakers – New Jersey Nets 100-102
Seattle Supersonics – San Antonio Spurs 101-116
Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 106-111
Detroit Pistons – Utah Jazz 93-103
Toronto Raptors – Chicago Bulls 93-78
Atlantic
Boston 11-1
Toronto 7-7
New Jersey 7-7
Philadelphia 3-9
New York 3-9
Central
Detroit 8-5
Milwaukee 7-4
Cleveland 8-6
Indiana 6-8
Chicago 2-10
Southeast
Orlando 12-3
Charlotte 6-7
Washington 6-7
Atlanta 5-7
Miami 3-10
Southwest
San Antonio 12-2
Dallas 9-4
N. Orleans 10-5
Houston 7-7
Memphis 4-9
Northwest
Utah 10-4
Denver 9-5
Portland 5-8
Seattle 2-12
Minnesota 1-10
Pacific
Phoenix 11-2
L.A. Lakers 7-6
L.A. Clippers 6-6
Golden State 5-7
Sacramento 4-9