ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Έβερτον ο Χακόμπο

Στα γραφεία του Αστέρα βρέθηκε την Παρασκευή (20/04) ο Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και την Τρίτη (24/04) θα αποχωρήσει οριστικά από την Αρκαδία.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Έβερτον ο Χακόμπο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλες τις λεπτομέρειες -κυρίως οικονομικές- που ήταν απαραίτητες για να λυθεί το συμβόλαιο του, παρέλαβε το ποσό που υπολειπόταν για τη φετινή σεζόν και είχε συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα με όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στον Αστέρα.

Ο Χακόμπο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης, μετά την εγχείριση που έκανε στη μέση, και ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, την Παρασκευή (20/04) προπονήθηκε μόνος του και έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά από μια εξαιρετική σεζόν που έκανε με τον Αστέρα -μέχρι να τραυματιστεί- έβαλε τις βάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ένα βήμα, που σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρκαδία, θα φέρει τον Χακόμπο προ των πυλών της Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον να είναι έτοιμη να τον αποκτήσει!

Για αυτό το λόγο ο Χακόμπο, μόλις αναχωρήσει από την Τρίπολη, θα βρεθεί στην πόλη στο Λίβερπουλ προκειμένου να συζητήσει για τη μεταγραφή του στα “ζαχαρωτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ