Η UEFA επέβαλε στη Σανταντέρ βελτίωση του γηπέδου της
Επισκευή σε πολλές «ζώνες» του γηπέδου της είναι αναγκασμένη να κάνει η Ρασίνγκ Σανταντέρ, έπειτα από επιβολή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ειδάλλως η ισπανική ομάδα δεν θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα στο κύπελλο UEFA, λόγω ακαταλληλότητας.
Το “Ελ Σαρδινέρο” επισκέφθηκαν δύο άνθρωποι της UEFA, οι οποίοι έκαναν προσεκτικό έλεγχο τόσο εντός αυτού, όσο και περιμετρικά.
Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση των προβολέων, διότι δεν φώτιζαν αρκετά δυνατά και να βελτιώσει την κατάσταση στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ ο χώρος των VIP πρέπει να γίνει μεγαλύτερος και να εκμοντερνιστεί.
Να σημειωθεί ότι όλα αυτά η διοίκηση της Σανταντέρ είναι αναγκασμένη να τα κάνει πριν από τα τέλη Αυγούστου, όμως ο πρόεδρος της, Φραντσίσκο Περνία δεν δείχνει να ανησυχεί και τονίζει πως όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει.
“Πρέπει να κάνουμε αρκετές διορθώσεις σε πολλά σημεία του γηπέδου πριν γίνει η κλήρωση του UEFA. Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τότε” , σημείωσε.