ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3

Σ' ένα χορταστικό παιχνίδι με επτά γκολ και πολλές ανατροπές, ο Λεβαδειακός νίκησε 4-3 τον ΠΑΟΚ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Τρίτος τερμάτισε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3

H ταυτότητα του αγώνα

Aγωνιστική: 30η

Γήπεδο: Λειβαδιάς

Σκόρερ: 23′ Μελισσάς, 48′ Βασιλείου, 87′ Ναπολεόνι, 92′ Μαχαίρας-21′ Αθανασιάδης, 78′ Ιβιτς, 83′ Αθανασιάδης

Κίτρινες κάρτες: Νιμανί, Ναπολεόνι, Αθανασιάδης

Διαιτητής: Ντίτσος

Η εικόνα του αγώνα

Δυστυχώς παιχνίδια σαν και αυτό που έγινε στη Λιβαδειά στην Ελλάδα τα βλέπουμε μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές και όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος.

Εστω και έτσι όμως Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές και οι Βοιωτοί με τη νίκη τους έκαναν ρεκόρ βαθμών και τερμάτισαν στην 7η θέση που ίσως τους οδηγήσει και στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ πάντως άρχισε πιο πειθαρχημένα το παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Αθανασιάδη στο 21′ ο Λεβαδειακός όμως αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Μελισσά.

Το δεύτερο ημίχρονο είναι ακόμη πιο πλούσιο και σ’ αυτό συνέτελεσε το γεγονός ότι το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού μπήκε μόλις στο 48′ (από υπέροχη προσπάθεια του Βασιλείου).

Ο Μπόλονι ενίσχυσε την επίθεση της ομάδας του με την παρουσία του Παπάζογλου και μέσα σε πέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε πλήρως τα δεδομλένα με τα γκολ του Ιβιτς (78′) και Αθανασιάδη (83′).

Την τελευταία λήξη όμως στον αγώνα την είπε ο Λεβαδειακός και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Ο Ναπολεόνι ισοφάρισε στο 87′ και ο Μαχαίρας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το 4-3 στις καθυστερήσεις. Οι Βοιωτοί έτσι έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

MVP

Το επιθετικό δίδυμο των Ναπολεόνι και Βασιλείου έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση. Αμφότεροι σκόραραν και βοήθησαν τον Λεβαδειακό να φτάσει σε μία ακόμη νίκη.

Kλειδί αγώνα

H πίστη των παικτών του Λεβαδειακού ακόμα και όταν έμειναν πίσω στο σκορ στο 83′. Πάλεψαν, βρήκαν τις ευκαιρίες και πέτυχαν μία μεγάλη ανατροπή.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κάκιστη μέρα. Οχι ότι του Λεβαδειακού ήταν καλύτερη, δέχθηκε όμως ένα γκολ λιγότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK