ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: “Θέλουμε προπόνηση, δεν έχουμε χρόνο”. Παπαθεοδώρου: “Μεγάλη τιμή”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, έκανε ένα μίνι απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Πεδουλάκης: “Θέλουμε προπόνηση, δεν έχουμε χρόνο”. Παπαθεοδώρου: “Μεγάλη τιμή”

Αρχικά o προπονητής του Παναθηναϊκού είπε για το παιχνίδι: “Μπήκαμε σοβαρά, ήραμε μία καλή διαφορά και έκτοτε δώσαμε χρόνο σε Μπράμο, Κάρι και Διαμαντίδη που είχαν μικροπροβλήματα. Η Νέα Κηφισιά είναι μία σοβαρή ομάδα με αγωνιστική πειθαρχεία”.

Και συνέχισε λέγοντας: ” Εμείς έχουμε κάνει δέκα ταξίδια και για 40-45 ημέρες είμαστε στα αεροδρόμια. Αυτό έχει προκαλέσει καταπόνηση, μαζί με τους τραυματισμούς. Ουσιαστικά πληρώνουμε την τιμωρία μας στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν φορές, όπου φύγαμε απ’ τα σπίτια μας στις 14:00 και γυρίσαμε στις 04:00, όπως με τον Ολυμπιακό. Πρέπει βέβαια να ζήσουμε μ’ αυτό. Μας έλειπε ο Λάσμε και η άμυνά μας δεν ήταν έτοιμη. Ο Ούκιτς είναι ο άξονάς μας, όσο σημαντικός είναι και ο Λάσμε. Θέλουμε προπόνηση, αλλά δεν έχουμε χρόνο“.

Από την πλευρά του ο κόουτς της Ν.Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: ” Ήταν άσχημο για μας το γεγονός ότι μετά την κακή επιθετικά εμφάνιση με τον Πανιώνιο ακολουθούσε ο Παναθηναϊκός. Ήταν δύσκολο για εμάς λόγω τραυματισμών, αλλά και της ήττας του Παναθηναϊκού, ο οποίος πάντα αντιδρά. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, αφού τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από αρχή. Κερδίσαμε σε αγωνιστικότητα και σε διάθεση, αφού το κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι υψηλότερο. Καταφέραμε τουλάχιστον να μην ανοίξει η διαφορά. Επιλέξαμε να δώσουμε πάρα πολλά σουτ, δεν μπορούσαμε κάτι άλλο, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος.

Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή αυτή για το σύλλογο, ποτέ δεν είχαμε τόσο κόσμο σε συνέντευξη Τύπου. Κατά γενική ομολογία πρόκειται για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 15ετία. Παρόλο που πέρυσι ξεκίνησε από την αρχή, κατέκτησε το νταμπλ. Είμαι μικρός να κρίνω τον κόουτς, αλλά είναι χαρά για το ελληνικό μπάσκετ το ότι υπάρχει Έλληνας προπονητής στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό με μικρά μπάτζετ. Η προσπάθεια είναι τεράστια απ’ αυτούς και η πίεση μεγάλη. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας καθοριστικά παιχνίδια“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK