ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υψηλή ζήτηση για το Skoda Roomster

H SkodaAuto αναγκάστηκε να προσθέσει τρίτη βάρδια εργασίας στο εργοστάσιό της, για τη παραγωγή του νέου Roomster.

default image

H SkodaAuto αναγκάστηκε να προσθέσει τρίτη βάρδια εργασίας στο εργοστάσιό της, για τη παραγωγή του νέου Roomster. Η επιπρόσθετη βάρδια θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 22 Νοεμβρίου. Ο λόγος για τον οποίο κρίνεται αναγκαία αυτή, είναι η εκρηκτική ζήτηση που έχει παρουσιαστεί για το νέο μοντέλο που αποδεικνύεται ήδη, ιδιαίτερα δημοφιλές. Η αρχική πρόβλεψη της παραγωγής του έχει ήδη ξεπεραστεί και παρ΄ όλα αυτά δεν έχει φθάσει σε εκείνα τα επίπεδα προκειμένου να ικανοποιηθεί πλήρως η ζήτηση. Παρά την τρίτη βάρδια, η συνολική παραγωγή του Roomster δεν θα μπορέσει να υπερβεί τα 20,000 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του 2006.

«Οι πρώτες αντιδράσεις τόσο από τους ειδικούς του χώρου όσο και από τους υποψήφιους πελάτες μετά από τη πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν πολύ θετικές και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ομολογήσουμε ότι το ενδιαφέρον που επέδειξε το Κοινό για το νέο SkodaRoomster έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Martin Jahn, υπεύθυνος για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού της SkodaAuto.

«Ο συνδυασμός του μοντέρνου σχεδιασμού, των καινοτόμων εσωτερικών στοιχείων, των κορυφαίων οδηγικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου και του πλήθους των έξυπνων λύσεων, χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων που φέρουν το σήμα με το φτερωτό βέλος, αποδεικνύουν ότι έχουμε επιλέξει τη σωστή κατεύθυνση. Το νέο SkodaRoomster είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ώστε να ξεπεράσουμε τα 600,000 αυτοκίνητα Skoda για το έτος 2006 σημειώνοντας ακόμα ένα ρεκόρ πωλήσεων», συμπλήρωσε ο Martin Jahn.

Η γραμμή παραγωγής του νέου SkodaRoomster εγκαινιάστηκε στα τέλη Μαρτίου ενώ οι πωλήσεις του στην αγορά της Γερμανίας ξεκίνησαν τον Ιούνιο. Εκτός από τη Γερμανία η SkodaAuto έχει σταδιακά λανσάρει το νέο Roomster και σε άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένων της Γαλλίας, Αυστρίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Στο πλαίσιο της αύξησης της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου στο Kvasiny, έχουν ήδη προσληφθεί 1,300 επιπλέον εργαζόμενοι ενώ αναμένεται να προσληφθούν άλλοι 600 μέχρι το τέλος του 2006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ