ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιούκας: “Όχι πανηγύρια, μας περιμένει το κύπελλο”

Με ειλικρίνεια και χιούμορ, o Ιαν Βουγιούκας μίλησε στο Sport.gr για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Βουγιούκας: “Όχι πανηγύρια, μας περιμένει το κύπελλο”

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε. Για την ώρα θέλω να το διασκεδάσω. Αργότερα, όταν πάω σπίτι μου και χαλαρώσω, ίσως το φιλοσοφήσω περισσότερο. Για την ώρα, όμως, απλώς νιώθω υπέροχα…”, τόνισε ο Βουγιούκας και συνέχισε, λέγοντας πως θα ήθελε να έχει λίγες μέρες περισσότερες για να ξεκουραστεί και να απολαύσει την επιτυχία: ”
Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε πολύ χρόνο για πανηγυρισμούς. Μας περιμένει ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και πρέπει να πιάσουμε αμέσως δουλειά“.

Μιας και ήρθε η κουβέντα στον τελικό του Κυπέλλου, ο σέντερ του τριφυλλιού είπε: ” Στο Final 4 ζήσαμε μία πραγματική γιορτή και δεν σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Οι οπαδοί όλων των ομάδων υποστήριξαν τους παίκτες τους και όλα κύλησαν ομαλά. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμη σε θέση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Δεν είμαι αισιόδοξος για τον τελικό του Κυπέλλου και πραγματικά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε ποτέ να διοργανώνουμε αγώνες χωρίς προβλήματα και φαινόμενα βίας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK