ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πρώην και νυν προπονητή στην Αυστρία!

Ίσως δεν έχει… προηγούμενο αυτό που θα συμβεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ.

Με πρώην και νυν προπονητή στην Αυστρία!
Εκεί, θα δώσουν το παρών φυσικά ο νυν τεχνικός της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και ο πρώην προπονητής, Χοσέ Σεγκούρα! Ο Ισπανός λογικά θα βοηθήσει τον Βαλβέρδε (το είχε πει άλλωστε) στις πρώτες του ημέρες στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Σεγκούρα μάλιστα, συμμετείχε και στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, στα γραφεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, από την ενημέρωση της ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη με τον Γενικό Διευθυντή της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Στη συνάντηση, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παραβρέθηκαν επίσης ο βοηθός προπονητή κ. Γιον Ασπιάθου και ο πρώην προπονητής της ομάδας μας κ. Χοσέ Σεγκούρα, ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Σέεφελντ της Αυστρίας όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».

Τα «ερυθρόλευκα»

Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να κινούνται για στόπερ, μπορεί να σημαίνει πολλά για την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Στροφή και στο νέο αίμα, με τη συμμετοχή αρκετών πιτσιρικάδων για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και στην ουσία, η πρώτη προπόνηση θα γίνει στην Αυστρία. Εκεί όπου θυμίζουμε, θα γίνουν και δύο φιλικά.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται ο Όσκαρ Γκονζάλες.

Είναι δεδομένο πως στη συνάντηση αυτή, θα έγινε κουβέντα και για το υπάρχον ρόστερ του συλλόγου, αλλά και για το τι θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια στο μεταγραφικό κομμάτι, το οποίο παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα του Ντούσερ θα κλείσει θετικά για το σύλλογο, με τον έμπειρο μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αντίθετα δηλαδή, με την περίπτωση του Ντούντα που από την αρχή δεν έδειχνε ζεστός να μετακομίσει από τη Σεβίλλη στην Ελλάδα.

Τέλος, το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ότι ως καταληκτική ημερομηνία ανανεώσεων, εξαρχής είχε οριστεί η Παρασκεύή 27.06.2008. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου τις τελευταίες τρεις ημέρες, ηλεκτρονικές αιτήσεις ανανέωσης δύναται να καταχωρούνται έως την Κυριακή 29.06.2008 και ώρα 22:00. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 02.07.2008 ξεκινά η περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας σε νέους ενδιαφερόμενους. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK