ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην 12άδα της Αγγλίας ο Μενσά-Μπονσού

Η Αγγλία ήταν μία από τις τελευταίες ομάδες που ανακοίνωσε τη 12μελή αποστολή της για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού θα είναι μέσα στις επιλογές του Κρις Φιντς, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις από την ομοσπονδία στους Χιούστον Ρόκετς.

default image

Oι τελευταίοι που θα είναι στην πτήση για την Πολωνία είναι οι Κίρον Άκαρα και Φλίντερ Μπόιντ, με τους Τζάστιν Ρόμπινσον και Ζερμέν Φορμπς να μένουν εκτός.

Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ της ομάδας δεν θα βρίσκονται οι τρεις ΝΒΑερ, Μπεν Γκόρντον, Λουόλ Ντενγκ και Κελένα Αζουμπουίκε, αφού οι ομάδες τους δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το παρών.

H αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας αποτελείται από τους: Κίερον Άκαρα, Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ, Αντριου Μπετς, Φλίντερ Μπόιντ, Νταν Κλαρκ, Τζόελ Φρίλαντ, Νικ Τζορτζ, Τζάρετ Χαρτ, Μάικ Λένζλι, Νέιτ Ρέινκινγκ, Ντρου Σάλιβαν, Ποπς Μενσά-Μπονσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK