ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Λόρενς, Ρομπέρ ο ΠΑΟΚ

Οι Λίαμ Λόρενς και Μπερτράν Ρομπέρ θα είναι οι μοναδικοί απόντες του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς Λόρενς, Ρομπέρ ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι 2 ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία και δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League, όπως και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος “κόπηκε” από τον Γιώργο Δώνη.

Ο τεχνικός του “δικεφάλου του βορρά” δεν δοκίμασε κάτι διαφορετικό στην προπόνηση της Παρασκευής (02/11) και όλα δείχνουν ότι προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, Έτο και Λίνο στα άκρα της άμυνας και Μπονγκανί Κουμάλο με Γιώργο Κατσικά στα στόπερ.

Για το κέντρο, την τετράδα θα την απαρτίζουν οι Έργκις Κάτσε, Πάμπλο Γκαρσία, Γιώργος Φωτάκης και Κοστίν Λαζάρ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα είναι αυτό των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανου Αθανασιάδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Αθανασιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Βιβιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK