ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποδοχή στην αποστολή της Ρουμανίας (photos)

Περίπου 50 Ρουμάνοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ε. Βενιζέλος", προκειμένου να υποδεχθούν με συνθήματα και σημαίες την αποστολή της εθνικής τους ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ελλάδα (15/11, 21:45) για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Υποδοχή στην αποστολή της Ρουμανίας (photos)

Τα μέλη της εθνικής Ρουμανίας έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα στους συμπατριώτες τους, οι οποίοι αξίωσαν τη νίκη στην αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν προμηθευτεί 1.700 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Παρασκευής, αλλά τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας τους αναφέρουν ότι έχουν εξασφαλίσει κι άλλα με ελληνικές ταυτότητες και διαβατήρια!

Η τελευταία προπόνηση της Ρουμανίας ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Ελλάδα θα γίνει την Πέμπτη (14/11) στις 11:30 και αμέσως μετά το τέλος της ο Βίκτορ Πιτσούρκα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK