Ίβκοβιτς: “Άλλο ματς στη Νέα Σμύρνη”
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του στο δεύτερο ημιτελικό, ωστόσο υποστήριξε πως το ματς της Νέας Σμύρνης θα είναι τελείως διαφορετικό.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: “Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Η ομάδα ήταν σοβαρή με αντίδραση, με καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν σοβαροί κάναμε οκτώ λάθη και τα λάθη δεν ήταν υπό πίεση. Πιστεύω δίκαια κερδίσαμε. Ξέρω ότι μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, στο τρίτο ματς. Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, όπως για παράδειγμα ο Παπανικολάου που είχε ενοχλήσεις στη μέση. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.
Στη συνέχεια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί με φιλάθλους των γηπεδούχων στις εξέδρες: “Εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται για τον κόσμο και όχι για τα… μπετόνια”, ήταν το λακωνικό αλλά χαρακτηριστικό σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς, ενώ στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του:
“Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά ισορροπήσουμε γιατί δεν είχαμε πίεση και παίξαμε καλύτερα. Κάποιοι παίκτες μας παίζουν περισσότερο καθώς έχουμε και απουσίες. Τα ματς με τον Ολυμπιακό μας κάνουν μόνο καλό. Ραντεβού και το Σάββατο (σ.σ. 28/04), ευχαριστώ πολύ”.