ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξω φρενών με Γκαλιάνι ο Ζέεντορφ

Την πρόταση της Μίλαν προτού αποφασίσει για το μέλλον του περιμένει ο Κλάρενς Ζέεντορφ, αλλά από τον Αντριάνο Γκαλιάνι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Έξω φρενών με Γκαλιάνι ο Ζέεντορφ
Έφτασε μάλιστα στο σημείο ο Ολλανδός άσος να δημοσιοποιήσει την… αγανάκτησή του για την κωλυσιεργία στις συζητήσεις του συμβολαίου του, επιχειρώντας προφανώς να επηρεάσει και να επισπεύσει καταστάσεις.

Μίλησε δε εξ ονόματος όλων των παλιοσειρών που τα συμβόλαιά τους λήγουν. ” Για εμάς είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια. Το να έχεις τους Νέστα, Αμπροζίνi και Πίρλο να περιμένουν μια ξεκάθαρη θέση δύο εβδομάδες πριν από το τέλος της σεζόν δεν είναι μια στρατηγική που ασπάζομαι “, υποστήριξε ο… θυμωμένος Ζέεντορφ, ο οποίος ακολούθως μίλησε αποκλειστικά για τον εαυτό του.

Θέλω να γνωρίζω ποια είναι η θέση του Γκαλιάνι. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κανονίσει κάποια συνάντηση ή μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του και θα ήθελα να είναι ξεκάθαρος απέναντί μου. Δέχομαι προσφορές, θα μπορούσα να είχα υπογράψει ή να μιλάω με άλλες ομάδες, αλλά δεν το έχω κάνει από σεβασμό στη Μίλαν, την οποία έχω σε προτεραιότητα “, ανέφερε κλείνοντας ο 35χρονος μέσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK