ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον…αέρα της Σουηδίας φοβάται ο Αραγονές

Την…αεροπορία της Σουηδίας φοβάται ο Λουίς Αραγονές για το σαββατιάτικο ντέρμπι της εθνικής Ισπανίας με τους Σκανδιναβούς. Ο τεχνικός των «φούριος ρόχας» γνωρίζει πως η ομάδα του έχει αδυναμία στις στημένες φάσεις και γι’ αυτό το λόγο «πονοκεφαλιάζει» έντονα.

default image
Την…αεροπορία της Σουηδίας φοβάται ο
Λουίς Αραγονές για το σαββατιάτικο ντέρμπι της εθνικής Ισπανίας με τους Σκανδιναβούς. Ο τεχνικός των «φούριος ρόχας» γνωρίζει πως η ομάδα του έχει αδυναμία στις στημένες φάσεις και γι’
αυτό το λόγο «πονοκεφαλιάζει» έντονα.

«Απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία υποφέραμε από τις στημένες φάσεις. Πολλά παιχνίδια κρίνονται από εκεί και προφανώς προπονούμαστε αρκετά πάνω σ’ αυτές. Η Σουηδία είναι ψηλή ομάδα και όπως οι προηγούμενοι αντίπαλοι μας είναι ευθείς. Έχουν καλούς πλάγιους και καλούς εκτελεστές», τόνισε ο Αραγονές, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο των Ιβήρων, παρά το ότι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει μετά την ήττα στο Μπέλφαστ με 3-2.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ο γηραιός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό σχήμα και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να παίξει με τετράδα τους Χουανίτο (Μπέτις), Πάμπλο Ιμπάνεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καπντεβίγια (Λα Κορούνια), Αντόνιο Λόπεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης) αφήνοντας εκτός αρχικής 11άδας ακόμα και τον Κάρλες Πουγιόλ.

Η Σουηδία ηγείται της βαθμολογίας του 6ου προκριματικού ομίλου με 6 βαθμούς σε 2 παιχνίδια, ενώ η Ισπανία ισοβαθμεί μία θέση πιο κάτω με τη Δανία, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ