Σβαϊνστάιγκερ: “Ένιωσα να χάνομαι”
Πανευτυχής ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ από τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του, η οποία κλείδωσε με δικό του γκολ, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ένιωσε να χάνεται από το άγχος πριν να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Είμαστε τρισευτυχισμένοι. Δεν ξέρω πού βρήκαμε την ενέργεια και τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουμε μέχρι το τέλος. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την Μπάγερν που θα παίξει αυτόν τον τελικό στο Μόναχο. Είναι ένα δώρο στον κόσμο μας για τη στήριξή του, αλλά ιδιαίτερα στον πρόεδρο, Ούλι Χένες, που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτή την ομάδα, τόνισε.
Δεν σας κρύβω πως κάποια στιγμή πριν εκτελέσω το πέναλτι ένιωσα να χάνομαι από το άγχος, αλλά κατάφερα αμέσως να αυτοσυγκεντρωθώ και να ευστοχήσω. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν πώς θα μπει η μπάλα στα δίχτυα και τα κατάφερα”.