ΣΠΟΡ

Ο Μπoλτ και οι άλλοι

Δυο Τζαμαϊκανοί κι ένας Κενυάτης είναι οι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου άνδρα αθλητή στον κόσμο. Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μπόλτ.

Ο Μπoλτ και οι άλλοι

Το ερχόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου οι κορυφαίοι αθλητές κι αθλήτριες του 2011.

Περισσότεροι από 600 καλεσμένοι ,ανάμεσά τους και σπουδαίοι αθλητές κι αθλήτριες από το παρελθόν και το παρών θα δώσουν όπως κάθε χρόνο το παρών στο ετήσιο γκαλά της IAAF στο Μονακό.

Για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή είναι τρεις υποψήφιοι και συγκεκριμένα οι δυο Τζαμαικανοί σπρίντερ , ο Γιουσέν Μπόλτ και ο Γιόχαν Μπλέικ καθώς και ο Κενυάτης δρομέας μεσαίων αποστάσεων και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800μ. Ντέιβντ Ρούντισα που είχε κατακτήσει πέρυσι τον συγκεκριμένο τίτλο.

Σε αντίθεση με τον κενυάτη και βέβαια τον Μπολτ που είχε αναδειχθεί κορυφαίος τόσο το 2008 όσο και το 2009 , ο Μπλέικ χρίζεται για πρώτη φορά υποψήφιος για τον συγκεκριμένο τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK