Νέα φιλική νίκη του Πανιωνίου
Εχοντας για μία ακόμη φορά στη σύνθεσή του πολλές ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, ο Πανιώνιος νίκησε 5-0 τον Ηλυσιακό σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μπάλαμπαν. Στο 54′ ο Ντούνης έκανε το 2-0 με πλασέ και ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Σάμαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 83′ ο Σταματής “έγραψε” το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Α’ ΗΜΊΧΡΟΝΟ: Πρελ, Κοντοές, Γκέζος, Σιόβας, Κούρος, Κουμορτζί, Κούρντι, Κολοβός, Σμυρλής, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασσόπουλος.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ανέστης, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Διαμαντόπουλος, Κβιρκβέλια, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Πολάλης, Ντούνης, Σταματής, Γουνδουλάκης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Χωραβάτης, Παλαντζάς, Ξένος, Τσακιράκης, Φωστέρης, Ντεκίδης, Παπάς, Ψαρής, Ρίζος, Γκάγκας.
Επαιξαν και οι: Καρακατσάνης, Πάρντο, Βόλτης, Τσουμάνης, Σίσκος, Πουρνάρας, Μπούρας.