ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γύρισε το πόδι του ο Μπεσέρα

Υποβασταζόμενος και με πόνους αποχώρησε ο Μπεσέρα από την προπόνηση της Πέμπτης (10/11) κάνοντας τον Ντεμόλ να λαχταρήσει ενόψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στα Γιάννενα.

Γύρισε το πόδι του ο Μπεσέρα
INTIME SPORTS

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος γύρισε το πόδι του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα και την Παρασκευή θα επανεξεταστεί προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια του μέγεθος του τραυματισμού του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Από τους υπόλοιπους τραυματίες ο Ντάσιος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας αλλά σε πιο ήπιους ρυθμούς μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Θεραπεία έκανε ο Κηπουρός μετά τις ενοχλήσεις που έχει στην μέση, ενώ για μια ακόμη μέρα δεν προπονήθηκε ο Ιμπραίμα Μπακαγιόκο εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Απών από την προπόνηση ήταν επίσης οι διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στις Ζησιμάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK