ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούπερ: “Στο… παιχνίδι της πρόκρισης”

Αισιόδοξος για πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ παρά την ισοπαλία με την Λεβερκούζεν είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Κούπερ: “Στο… παιχνίδι της πρόκρισης”

O τεχνικός του Άρη, υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε πολύ καλό ματς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο ήταν πιο… απαιτητικός όσον αφορά στο αποτέλεσμα.

“Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα δεν μπορώ να είμαι, καθότι θέλαμε τη νίκη. Με την εμφάνιση όμως έμεινα ευχαριστημένος. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Παίξαμε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε για τη νίκη αλλά αυτή δεν ήρθε. Η αλήθεια είναι πως γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι, αν και δεν έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή αλλά από την στιγμή που έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς έχουμε ελπίδες πρόκρισης.

Μην ξεχνάτε πως είναι ένας δύσκολος όμιλος με πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ακόμη μες στο… παιχνίδι της πρόκρισης. Αυτό που περιμένω από την ομάδα μου για την συνέχεια είναι να έχει ψηλά το ηθικό της αλλά και να έχει και κίνητρο.

Όσο έχουμε μαθητικές ελπίδες πρόκρισης θα παλεύουμε. Θα πηγαίνουμε για να κερδίζουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι περίπλοκο αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’ αυτές”, ήταν τα λόγια του Κούπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK