O “Τεό” για το “Papaloukas & Friends featuring Petway”
Στο παρελθόν προετοιμαζόταν για το Final 4 της Ευρωλίγκας, ωστόσο φέτος, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έχοντας αφήσει τα παρκέ, προετοιμάζεται για το "Papaloukas & Friends featuring Petway" που θα διεξαχθεί στο "The Westin Resort Costa Navarino" με την παρουσιά του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Διαβάστε τις δηλώσεις του "Τεό" για τη συμμετοχή του στο εγχείρημα.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για το “Papaloukas & Friends featuring Petway” (2-6/6) που θα διεξαχθεί στο “The Westin Resort Costa Navarino” με την παρουσιά του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Εκεί οι δύο μπασκετμπολίστες θα δώσουν την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.
“Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε την προσπάθεια να διοργανώσουμε το camp και θέλω να ευχαριστήσω το Westin Resort Costa Navarino, που μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τις αρτιότατες αθλητικές εγκαταστάσεις του. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που δέχθηκα να μπω ξανά στη διαδικασία. Το έχω ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Η αγάπη που έχω για τα παιδιά και το πόσο πολύ θέλω να τους μεταδώσω τη χαρά του να παίζεις μπάσκετ με έκαναν να πειστώ βλέποντας τι ευκαιρίες που δίνονται διοργανώνοντας αυτό το camp, 2-6 Ιουλίου στο Westin Resort Costa Navarino”, υποστήριξε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Θα μαζευτούμε, μαζί με προπονητές και παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να γνωρίσουν κάποια μυστικά και να κάνουν προπόνηση, για να μάθουν πράγματα που θα τους δοθεί η ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν είτε στις ομάδες τους, είτε στα σχολεία και φυσικά να βελτιωθούν μακροπρόθεσμα”.