Προς ανταλλαγή ο Gasol
Ετοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του στο ΝΒΑ είναι, από ότι όλα δείχνουν, ο Pau Gasol.
Ετοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του στο ΝΒΑ είναι, από ότι όλα δείχνουν, ο
Pau Gasol. Oι Grizzlies το πήραν απόφαση και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αμερική και την Ισπανία φέρονται αποφασισμένοι
να τον κάνουν ανταλλαγή. Πιο πιθανός προορισμός για τον Gasol είναι το Σικάγο και
οι Bulls, κάτι που είχε ακουστεί και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
O προπονητής των Grizzlies Μark Iavaroni φαίνεται ότι θέλει ένα σέντερ που θα είναι καλύτερος αθλητής από τον Gasol και θα βασίζει το παιχνίδι του στη δύναμη. Ενας τέτοιος παίκτης είναι ο Tyrus Thomas των Bulls που πιθανώς να συμπεριληφθεί στα αντάλλαγματα. Στο Σικάγο, αντίθετα, επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σέντερ με ικανότητες στην επίθεση, παίκτη που θα μπορεί να βάζει την μπάλα στο καλάθι για να πλαισιώσουν ιδανικά τον Ben Wallace.
Μία τέτοια εξέλιξη αναμένεται να ανανεώσει τον παίκτη ο οποίος είχε κουραστεί ψυχολογικά πέρυσι από τις συνεχόμενες ήττες. Οι Bulls θα του δώσουν τη δυνατότητα να βρει καινούργιες προκλήσεις που θα του προσφέρουν ένα νέο ξεκίνημα.