ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στην Καβάλα

Κανονικά άρχισε το παιχνίδι στην Καβάλα, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ηλυσιακού, μετά από την αποχώρηση των απεργών από το παρκέ.

default image
Αρχικά οι Έλληνες παίκτες της Καβάλας όχι μόνο αρνήθηκαν να αγωνιστούν, στηρίζοντας την απεργία, αλλά μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου, μαζί με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, θέλοντας να εμποδίσουν ακόμη και το ζέσταμα.

Η Καβάλα δήλωσε στο φύλλο αγώνα ξένους και εφήβους, την ίδια ώρα που από τους “κιτρινόμαυρους” πέρα από τους αλλοδαπούς στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά τέθηκαν οι Χατζής και Κασελάκης.

Παπανικολόπουλος: “Είναι αστείο αυτό που γίνεται”

Ο παίκτης του Ηρακλή και μέλος περιφρούρησης της απεργίας στην Καβάλα, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

“Είναι κωμικό αυτό που γίνεται. Σκέτη κωμωδία. Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Μας περίμεναν διμοιρίες, σεκιούριτι. Λες και πρώτη φορά γίνεται απεργία στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μηχανισμοί που προσπαθούν να βγάλουν μια απεργία επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Από τη στιγμή, όμως, που σε μια απεργία διεξάγονται παιχνίδια και μάλιστα με Ελληνες παίκτες, σίγουρα δεν είναι επιτυχημένη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK