Τραπέζι στο τραπέζι
Μετά το τραπέζι που οργάνωσαν οι Νταμπίζας και Σαραβάκος για το βράδυ της Πέμπτης, σε εστιατόριο του Κολωνακίου, πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, οι "πράσινοι" θα ξαναδειπνήσουν όλοι μαζί το βράδυ της Κυριακής, με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.
INTIME SPORTS
Στην ουσία πρόκειται για την αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση της χρονιάς και θα λάβει χώρα σε εστιατόριο με ασιατική κουζίνα, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, με προσκεκλημένους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τους υπεύθυνους της ομάδας.
Στα μέσα της εβδομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο Νίκος Νταμπίζας. Πρόκειται στην ουσία για απολογισμό της χρονιάς που τελειώνει, αλλά και σκιαγράφηση του σχεδιασμού για την επόμενη. Στην ουσία δεν περιμένουμε να πληροφορηθούμε ονόματα, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γνωρίζουμε τις θέσεις στις οποίες θα προσπαθήσει κατά προτεραιότητα να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα κληθούν να καλύψουν τα διαπιστωμένα κενά.