ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός στην “πρώτη”

Ντέρμπι... πρωταθλήματος θύμιζε η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το απόγευμα της Τετάρτης (02/07). Αφορμή; Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός στην “πρώτη”
Παρά τη ζέστη (33 βαθμοίΚελσίου) περίπου 15.000 οπαδοί του “Δικεφάλου” βρέθηκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν φαντασμαγορική, γεμάτη ενθουσιασμός, ατμόσφαιρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα δίωρο πριν από την έναρξη της προπόνησης (19:00), υπήρχε ήδη κόσμος στις κερκίδες ανυπομονώντας.



Αντικείμενο λατρείας έγινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ,
Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του (κάτι αντίστοιχο συνέβη με τον Ζήση Βρύζα), ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που πήγαν κοντά του ζητώντας του να βγάλουν μαζίφωτογραφίες ή να τους υπογράψει αυτόγραφα.



* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Σιένα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρικάρντο Ματίας Βερόν, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Φρέιτας Βιερίνια για 1 χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Όταν η ομάδα μπήκε στο γήπεδο, η ουρανός έγινε… κόκκινος από τα δεκάδες καπνογόνα που άναψε ο κόσμος για να υποδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές, νέους και παλιούς. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν το παρών 16 εξ αυτών: οι νεοαποκτηθέντες
Κοντρέρας,
Αναστασάκος,
Βιερίνια και οι παλιοί
Βερόν,
Μελίσσης,
Κωνσταντινίδης,
Μαλεζάς,
Βαγγελής,
Μπαλάφας,
Λάκης,
Γλύκος,
Κυριακίδης,
Ηλιάδης,
Αθανασιάδης,
Γεωργίου και
Σνάουτσνερ.



Οι
Ίβιτς,
Μπακαγιόκο και
Κονσεϊσάο έχουν άδεια ως την Πέμπτη (03/07), ενώ ο
Κώστας Χαλκιάς θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο
Ρουντ Κνολ ήταν για δεύτερη ημέρα αδικαιολογήτως απών, ενώ ο
Αραμπατζής μετέβη στο στρατόπεδο, έλαβε αναβολή στράτευσης και από την Πέμπτη θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Μιλώντας ο Φερνάντο Σάντος στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Αυτός ο κόσμος είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί μας όλη τη χρονιά. Ολοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ. Θέλουμε χρόνο για να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε χαράξει”.

Από την πλευρά του το νέο απόκτημα του δικεφάλου, ο Βιερίνια, έδειξε έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου: “Μου είχε περιγράψει ο Μπρούνο Αλβες την ατμόσφαιρα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Εμεινα εντυπωσιασμένος. Υπόσχομαι πολύ δουλειά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ”.

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Ο κ. Γκαγκάτσης (γιος του Βασίλη Γκαγκάτση) είναι Πτυχιούχος της Νομικής ΔΠΘ και του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ. * Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρία «Planet Motors», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε «Χορηγό Εισιτηρίων Διαρκείας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK